ONORANT: Prințesa Muna al Hussein, de azi, DOCTOR HONORIS CAUSA a Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu

images_foto_052017_MUNA

Ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa Alteței Sale Regale Prințesei Muna al Hussein. Joi, 18 mai 2017… momente emoționante și… de ce nu, pline de mândrie că, iată un cap încoronat al lumii face partedin galeria celor care au primit, de-a lungul timpului, titlul de DOCTOR HONORIS CAUSA la presigioasa universitate sibiană.

 

 Evenimentul găzduit joi, 17 mai, la Sala Thalia a fost organizat de Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu. La ceremonie au participat Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat, oficialități locale, cadre universitare din Sibiu, Iași, Târgu – Mureș, studenți și reprezentanți ai mediului de afaceri.
Alteța Sa Regală a pus bazele primei instituții de educație medicală din Regatul Hașemit al Iordaniei în anul 1962 și a sprijinit continuu domeniul sănătății și cel al educației. Principesa Muna Al Hussein este Doctor Honoris Causa al Universităților de Medicină și Farmacie de la Iași și Târgu Mureș.

*Din partea Consiliului Județean Sibiu, la eveniment la participat Vicepreședintele forului județean, dl Wiegand Fleischer.

Principesa Muna al Hussein și Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au participat, și la deschiderea Congresului Româno – Iordanian de Medicină și Farmacie care are loc la Sibiu în perioada 18-22 mai 2017, sub Înaltul Patronaj al Principesei Muna.

 

 

 

surse foto: Ioan Marian Tiplic, CJ Sibiu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: