Pantalonii sport pentru femei, cea mai bună alegere!

obrazokkclanku2 2

Și în acest an, cele mai frumoase și mai stilate modele de pantaloni sport pentru femei, sunt piese vestimentare indispensabile din dressing. Ba chiar sunt cele fără de care nu ai cum să obții un look foarte cool și foarte trendy!

Da. Un lucru e sigur. Trebuie să alegi și tu pantaloni de trening femei pentru a obține cele mai confortabile ținute și nu numai. Sunt cei mai buni aliați pentru un look sporty șic sau unul casual șic și foarte cool în același timp. 

Pantaloni sport pentru femei- cum se poartă?

Pantalonii sport pentru femei se pot purta cu aproape orice piesă vestimentară din dressing. Iată câteva sfaturi și trucuri pentru un look mai mult decât reușit.

Dacă vrei să te joci cu un total look sporty, alege în acest caz, modele de hanorace femei în aceeași nuanță. Completează totul cu o pereche de sneakerși mai impozanți în tendințe. Adaugă câteva bijuterii pentru a feminiza totul și o geantă de designer. Nu este deloc greu să fii cea mai stilată! 

Pentru un look șic, efortless, poartă pantalonii sport pentru femei alături de o cămașă albă vaporoasă sau un model în versiune XXL. Poți feminizca astfel ținuta cu un look mai cool pur și simplu irezistibil. În ceea ce privește pantofii, poți să joci cartea șicului până la capăt și să alegi o pereche de pantofi cu toc sau o pereche de chunky boots când este mai rece afară. 

Poți completa totul cu un trenci, un palton mai lung sau cu un blazer, de ce nu. Alături de bascheții cool ai momentului și de o geantă trendy poți obține cele mai stilate ținute.

Nu uita să asortezi accesoriile

Pentru o siluetă elegantă și rafinată, poartă o pereche de pantaloni de trening pentru femei trendy, cu o croială mai largă și materiale mai rafinate alături de un top cu mânecile bufante. În același timp, va trebui să mizezi totul pe accesorii- bijuterii aurii, o geantă și o pereche de pantofi cu toc.

Alege să porți patntalonii sport pentru femei nu numai cu modele de hanorace femei foarte cool. Îi poți purta și cu un maiou de exemplu, cu un top în nuanțe kaki sau cu o cămașă oversize de blugi. 

Incredibil, dar adevărat, pantalonii sport pentru femei, pot înlocui cu succes blugii. Sunt mult mai confortabili și aduc ținutelor o latură sportswear hyper în tendințe și cosy de care nu ai cum să te plictisești. De altfel, toate fetele stilate i-au adoptat deja.

Sursa de imagine:
FXQuadro / Shutterstock.com

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: