PARE CĂ S-A LIPIT DE SIBIU CA… „MARCA DE SCRISOARE”, DA’ E A BINE: MINSTRUL AGRICULTURII, DIN NOU PE LA NOI! IMAGINILE SPUN TOTUL!

images_foto_032018_DAEA1

Prefectul Adela Muntean și subprefectul Horațiu Marin l-au însoțit, marți, 6 martie, pe ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale în vizita sa la doi dintre crescătorii de porci Mangalița din județul Sibiu.

 

Mai exact, Petre Daea a preluat zece purcei de la crescătorul Mihai Viloiu din satul Nou și i-a însoțit până în Bradu, la gospodăria lui Daniel Ștefu, unde urmează să fie crescuți până vor atinge greutatea de 130 kg.

Pentru fiecare purcel din rasa Mangalița, crescătorii primesc un ajutor de minimis de 250 de lei.

Și-i de bine, dacă ministrul Agriculturii face gesturi din acestea arătând că nu-i vorbă doar că îl preocupă revigorarea și bunul mers al unor domenii.

Și… stați o țâră, că n-am spus tot! Odată intrat în gospodăriiile oamenilor, ministrul, extrem de popular și sincer, s-a artătat interesat nu doar de purcei și de intrebările țăranilor, ci de toate aspectele vieții acestora, a intrat în grajduri, a cântărit în propiile mâini purceii și… orice orătănii i-au mai ieșit în cale, și s-a așezat bucuros la masă cu ai gospodarilor, a stat de vorbă cu pruncii și a dat a înțelege, încă o dată, cât de mult apreciază OMUL SATULUI, ȚĂRANUL ĂSTA FRUMOS ȘI TRUDNIC CARE MERITĂ ÎNCURAJAT ȘI RESPECTAT!!!

 

 

Foto: Institutia Prefectului – Judetul Sibiu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: