Paris, Bruxelles, Frankfurt, Copenhaga și Basel: Noi rute deschise la Aeroportul Internațional Sibiu. În opinia CJ, se concretizează un nou nivel de dezvoltare la AIS

images_foto_112017_aaaais

Aeroportul Internațional Sibiu este legătura noastră, cea mai rapidă, cu destinații importante de afaceri și de turism din Europa. În același timp, pentru Consiliul Județean Sibiu, aeroportul reprezintă, recunosc autoritățile, una dintre investițiile majore care au contribuit și contribuie la atractivitatea deosebită pe care județul Sibiu o are pentru investiții, cultură și turism. Administrația județeană finanțează în mod consistent din bugetul județului în fiecare an pentru funcționarea și investițiile acestei regii autonome, dezvoltarea aeroportului fiind o prioritate importantă din punct de vedere economic.

 

În acest mandat, susține conducerea CJ Sibiu, se dorește trecerea la un nou nivel de dezvoltare, astfel încât aeroportul să poată funcționa pe principii comerciale, ca o societate comercială performantă, fără a mai fi nevoie de sprijin din banii publici.

În acest context, reprezentanții forului județean transmit că ei cred că este foarte important ca de la Sibiu să plece curse spre destinații noi, în așa fel încât oamenii de afaceri și turiștii români și străini, să poată circula cu rapiditate și ușurință.

Anunțul de deschidere a rutelor spre Paris și Bruxelles bucură foarte mult, mai ales pentru că asigură o conexiune de mult dorită, în special de mediul de afaceri francofon, legând Sibiul de inima Europei. Zborurile spre Frankfurt vor permite atât legătura directă cu un mare centru economic, financiar si cultural, cât și un transfer ușor spre alte destinații din Europa și din lume, transmite, în acest context, Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu.
Oficialitățile salută, de asemenea, deschiderea rutelor spre Copenhaga și Basel, fiind astfel legați de nordul Europei și de zona de activitate financiară foarte intensă, care caracterizează Elveția.

Noile rute ce se lansează azi reprezintă legături importante ce contribuie la dezvoltarea economică a județului și a regiunii și ne permit nouă, sibienilor, să circulăm mai rapid și mai confortabil în Europa. Categoric, se deschid noi porți spre țări cu care avem o cooperare de tradiție, dar și oportunități pentru noi relații economice. 
În opinia conducerii CJ Sibiu, este un mare câștig pentru Sibiu ca destinație turistică, iar în contextul evenimentelor importante din 2019 reprezintă un pas strategic.(Daniela Cîmpean)

Conducerea Consiliului Județean Sibiu mulțumește oficialilor Wizz Air pentru alegerea Aeroportului Internațional Sibiu pentru deschiderea de noi rute și le dorește în continuare afaceri bune la Sibiu.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: