Partidul Conservator Sibiu are interimar. Vezi pe cine!

Partidul Conservator Sibiu are interimar. Cel care a preluat conducerea conservatorilor la sibiu este consilierul judetean Constantin Sofrone.

El a fost numit in fucntie la sfarsitul acestei saptamani.

„Sâmbătă, 18 ianuarie 2014, Biroul Executiv lărgit al organizaţiei judeţene Sibiu a Partidului Conservator, în prezenţa domnului Vasile Nistor, preşedinte executiv al Partidului Conservator, a hotărât numirea în funcţia de preşedinte interimar a organizaţiei judeţene a domnului Constantin Şofrone, consilier judeţean”, spun oficialii Partisului Conservator Sibiu.

Potrivit conseravtorilor, obiectivul principal al noului preşedinte interimar este organizarea de alegeri la nivelul organizaţiei judeţene a Partidului Conservator până la sfârşitul lunii februarie.

Fostul preşedinte PC Sibiu, Viorel Ioniţă, a anunţat că, din cauza proiectelor personale, nu va candida la funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene, dar „doreşte să rămână în cadrul echipei de conducere a noului preşedinte pentru a pregăti participarea organizaţiei judeţene a Partidului Conservator la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale din acest an”.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: