PAȘTELE A FOST ÎN SIGURANȚĂ de data asta! Chiar dacă s-au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 5 permise

Anul acesta au fost cele mai liniştite şi cele mai sigure sărbători pascale din ultimii ani. O recunosc chiar polițiștii sibieni!

 

Măsurile luate de poliţiştii care au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare au făcut ca oamenii să se bucure în linişte de sărbătorile pascale. 

În opinia reprezentanților IPJ Sibiu, această stare de fapt se datorează şi cetăţenilor, care au înţeles necesitatea adoptării unei conduite responsabile în această perioadă.

În ultimele 48 de ore, poliţiştii sibieni au constatat numai 4 infracțiuni, toate la regimul rutier (conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis).

Pentru abaterile de la normele legale, la nivelul județului Sibiu, au fost aplicat 100 de sancţiuni, în valoare de aproximativ 35.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 1.735 de lei.

În acest context, poliţiştii au aplicat 37 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor prevăzute de Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 50 de sancţiuni contravenţionale și au reținut în vederea suspendării 5 permise de conducere (2 pentru viteză și 3 pentru conducere sub influența alcoolului).

Alte sancțiuni contravenționale au fost aplicate ca urmare a constatării de nereguli în activitățile comerciale.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: