Pasti cu lumina si bucurii!

Prag de sarbatoare se pogoara… si ne inalta inimile si gandurile catre Hristos. La ceas sfant, conducerea CNM ASTRA transmite tuturor sibienilor si turistilor, tuturor celor ce vor sa patrunda tainele trecutului si ale traditiilor, un mesaj intru intampinarea marelui praznic al crestinatatii:

Cu mai bine de două milenii în urmă, Hristos a reuşit să ducă la bun sfârşit o misiune pe care noi o pomenim şi în zilele noastre. El a adus înţelepciunea şi harul într-o lume barbară şi plină de războaie. Tot el a făcut minuni, spun Scripturile şi a dăruit apoi omenirii FAPTELE BUNE.

Aşa au venit alături de el zeci de oameni inimoşi care, cu timpul, aveau să devină sute, mii şi apoi milioane. Acum sunt miliarde, miliarde de creştini în toată lumea! Sunt miliarde de suflete pe care îi uneşte o singură trăire, fără pereche : credinţa. Credinţa în Dumnezeu!   

Iisus Hristos  a coborât din Cer pentru a ne face pe noi mai buni. Pentru asta, El a pătimit şi a îndurat chinuri groaznice…   

Ne amintim că suntem, înainte de toate, OAMENI, indiferent de vremuri…

Paştele, marea sărbătoare a creştinismului, să vă aducă în dar multă sănătate, putere de muncă şi liniştea de care aveţi nevoie! 

Ciprian Stefan, director general al CNM ASTRA

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: afirmativ.com

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: