PE LOCURI, FITI GATA, START! Medieseni, alergati, daca vreti parc

Pe scurt, spiritul civic chemat la… START! Duminică Crosul Binder, a 5-a oară. La Medias. Tura asta, în afară de un fain prilej de întâlnire si de petrecere a timpului liber în natură şi puţină mişcare, are un scop nobil: construirea unui părculeţ de joacă din buşteni, în Binderbubi, ceva asemănător cu cel din Cluj. Desigur, funcţie de cât de tare isi doresc mediesenii acest loc de joacă, pot pune, fiecare o temelie, dupa propria vointa si putere. Posibilitatile de a contribui la acest proiect sunt urmatoarele: taxa de înscriere la cros, donând în puşculiţa de la eveniment sau prin transfer bancar.

 

Asociatia Dianthus Medias in parteneriat cu Primaria Medias prin Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret si cu sprijinul BinderBubi Hotel Medias au placerea de a va invita la Crosul Binder, editia cu numarul 5, in 24 Mai 2015.

Crosul Solidarității Binder este un eveniment de promovare a mișcării în natură și a vieții active indiferent vârsta. Cu motto-ul “Aleargă pentru tine şi aproapele tău !”  Crosul Binder vă invită să vă bucurați de primăvara și natură, alături de familie și prieteni, în alergare sau în plimbare, în împrejurimile frumoase ale orașului Mediaș.

 

Program:

8:00-10:00 – Înscrieri la Șura lui Binder ( langa hotel BinderBubi)

10:30 – Start în cele 2 trasee de 4 km si 13 km

13:30 – Premierea

Categorii de varsta : pana in 12 ani, 12-18, 18-30, 30-45 si peste 45 de ani, masculin si feminin.

 

Crosul  Binder este un eveniment caritabil, din taxa de participare adunată si cu alte fonduri care se vor strange, se va contrui, din butuci, un parc de joaca pentru copii  in zona Binder, din materiale eco si prietenoase cu mediul. Taxa de participare este de 10 lei adulti/ 5 lei pentru copii.

Daca vrei sa contribui la constructia parcului dar nu poti ajunge la Cros poti face o donatie in contul  RO43 RNCB 0231 0195 2948 0001, deschis pe numele Asociatiei de Turism si Ecologie Dianthus la BCR Medias, Cod fiscal:  7119395

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: