Pepe a lansat noul single, “Amor Por Amor”- compozitie proprie a artistului

images_0000000000AMOR

 

“Amor Por Amor” este noul single Pepe, o piesa anuntata de ceva timp si asteptata cu interes de catre fani mai ales ca partea de flamenco, reprezentativa pentru artist, este de data aceasta mult mai prezenta.

Se poate spune ca prin “Amor Por Amor”, Pepe revine in atmosfera muzicala care l-a consacrat, intr-un sound adus in 2015, noua melodie fiind parte a unui proiect mult mai mare la care cantaretul lucreaza pentru finalul acestui an.

Piesa este scrisa in spaniola partea de compozitie apartinand artistului care a lucrat alaturi de Mihai Dinescu pentru aceasta. Productia a fost realizata la Rappin’On, Razvan Matache semnand aranjamentul final. Practic, “Amor Por Amor” este rezultatul celei de-a treia colaborari cu studioul si echipa lui Connect-R, dupa “Iubire ca Niciodata” si “E Vara Mea”.

“Nu am renuntat niciodata la partea de latino, la flamenco si consider ca absolut toate piesele mele definesc o singura personalitate muzicala chiar daca cele mai recente dintre single-urile lansate au fost ceva “mai pop” sau “mai R’N’B” J. Intradevar, din acest punct de vedere, “Amor Por Amor” este o intoarcere in “tabara de baza”, cum se spune. Piesa s-a scris mai mult singura, eu si cu Mihai (Dinescu) doar transpunand muzical foarte repede ceea ce simteam in acel moment. ”

 

https://youtu.be/Sc6rN9CRTEI

 

Alte detalii si informatii puteti gasi si pe site-ul oficial al artistului (pepe.ro) dar si pe pagina oficiala de facebook (facebook.com/pepelatinmusic)

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: