Piano Rocks, EDIȚIE DE COLEȚIE! Marți seară, la THALIA

 

 

Media Communications vă invită la o nouă ediție Piano Rocks. Evenimentul se desfășoară în data de 12 iulie, ora 20, la Sala Thalia și, ca în fiecare an, constă într-un spectacol muzical realizat prin combinarea muzicii rock cu acordurile pianului.

Evenimentul este unul de… colecție! Și, ca să vă convingem, vă spunem că această ediție (cea de a treia) o va avea în prim-plan pe pianista Teodora Cîrciumaru și se bucură de participarea unor artiști deosebiți ca Paula Seling, cvartetul de coarde 4Tune din Brașov, Levi Mitze (vioara, chitara si voce – SUA), dansatori ai Teatrul de Balet Sibiu, Andrei Marcovici – percuționist (membru al Orchestrei Filarmonicii de Stat Sibiu), Medve Sandor – trompetist (membru al Orchestrei Filarmonicii de Stat Sibiu), Ciprian Dancu – clarinetist (membru al Orchestrei Filarmonicii de Stat Sibiu).

Biletele pot fi achiziționate de la Filarmonica de Stat Sibiu, de luni până joi între orele 12-16 sau în seara concertului la intrarea în sală. Prețul unui bilet este de 40 de lei, elevii, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere.

Piano Rocks este un eveniment cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2016. Mai multe detalii despre acesta puteți găsi pe:https://www.facebook.com/PianoRocksSibiu/.

 

 

 

Sursa foto: Rares Helici

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: