Pluguşorul şi colindele au vestit Crăciunul şi vacanţa la Academia Forţelor Terestre

Tradiţia împământenită în Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” face ca, an de an, în ziua plecării în vacanţa de iarnă a studenţilor, întreaga comunitate academică să se bucure de Pluguşorul special pregătit cu această ocazie. Tradiţia mai sus amintită nu a fost întreruptă nici în acest an. În dimineaţa zilei de 18 decembrie, cu mic cu mare, studenţi, cadre militare şi didactice, au înfruntat un vânticel „subţire” ce a amplificat binişor emoţiile şi bucuria apropierii Crăciunului dar şi farmecul programului de colinde şi… surprize, pregătit de membrii grupului Quo-Vadis, autorii haiosului Pluguşor.

      Zestrea de distincţii, premii şi alte recompense dobândite de glumeţii grupului de-a lungul anilor, la toate concursurile la care au participat, a fost completată şi cu aceasta ocazie, de cel mai de preţ dar pe care îl puteau primi, aprecierea colegilor şi superiorilor pentru strădania şi talentul dovedite. Rimele „împănate” cu un umor fin şi subtil, au fost gustate de toţi cei prezenţi şi răsplătite cu aplauze binemeritate. Totul, în aura Crăciunului aducător de bucurii. Chiar şi în suflete de militari.

      Totodată, Corala academiei, acompaniata de muzica militara, a susţinut un miniconcert de colinde impecabil interpretate, asta după ce, preotul militar al garnizoanei, a reamintit tuturor însemnătatea sărbătorii Naşterii Mântuitorului, iar rectorul academiei a adresat cele mai bune gânduri şi urări tuturor celor prezenţi.  

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: