POLIȚIȘTII SIBIENI, în RĂZBOI cu EVAZIUNEA FISCALĂ: în numai 4 zile, 535 sancțiuni contravenționale

Polițiștii sibieni continuă acțiunile pentru protejarea populației împotriva actelor ilicite de comerț cu produse contrafăcute, parfumuri, panificație, legume, fructe, carne și produse alimentare din carne pește, alcool, tutun sacrificare și comercilaizare de miei și carne de miel.

Acțiunile se derulează în colaborare cu reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Sibiu, cei ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Sibiu și Direcției Agricole.

În perioada 24.04.2016-27.04.2016, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Rutier și Serviciului de Ordine Publică au efectuat verificări la mai multe societăți comerciale cu puncte de lucru în municipiul Sibiu, dar și în trafic. În acest context, s-au aplicat 516 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 119.264 lei.

Potrivit unui omunicat ficial, pe linia combaterii evaziunii fiscale, polițistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au aplicat un numar de 19 sancțiuni la legea 12/1990R in valoare de 25.500 lei, au confiscat 5 kg carne, precum si alte produse in valoare de 13.489 lei.

În perioada următoare se vor intensifica verificările pe linia combaterii și protejării populației împotriva unor acte de comerț ilicite.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: