PORȚI DESCHISE PENTRU TURIȘTII STRĂINI: Sibiul participă la celebrele Târguri de Turism de la Viena și Stuttgart

images_foto_012018_Turism

 

Anul începe „cu dreptul” pentru tursimul sibian! Și asta pentru că Sibiul continuă promovarea ofertei turistice a legendarului oraș al breslelor. Concret, echipele Primăriei Sibiu vor participa în zilele următoare la două târguri de turism consacrate din străinătate.

 

 

În perioada 11-14 ianuarie orașul lui Hermann va fi promovat la Târgul de Turism de la Viena. Peste 1000 de materiale promoționale vor fi oferite publicului interesat, târgul din capitala austriacă înregistrând la ediția precedentă peste 150.000 de vizitatori. Demn de luat în seamă, printre materiale se numără broșura de prezentare a orașului – Sibiu, tânăr din 1191, actualizată în 2017, aceasta conținând informații despre obiective turistice, evenimentele culturale de tradiție, dar și o listă cu unități de cazare și masă. De asemenea, o variantă actualizată a hărții orașului va fi distribuită la desk-ul Sibiului, pe aceasta fiind marcate principalele obiective turistice și oferind sugestii pentru vizitarea orașului.

 

În perioada 13-21 ianuarie Sibiul va fi prezent și la Târgul de Turism de la Stuttgart. Echipa Primăriei va oferi peste 2000 de materiale promoționale și va răspunde întrebărilor celor interesați de o vacanță în Sibiu. De precizat, cu o durată de nouă zile, târgul atrage sute de expozanți și peste 200.000 de vizitatori în fiecare an.

 

Un accent deosebit va fi pus în promovare pe cel mai nou proiect al regiunii Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană 2019. Reprezentanții administrației locale anunță că publicul va primi informații despre evenimentele care se pregătesc deja în Sibiu pentru anul 2019.

De asemenea, va fi promovată și aplicația Sibiu City App, un instrument util, un ghid turistic pentru cei care ajung în orașul nostru, dar și o sursă de informare actualizată cu privire la atracțiile orașului pentru cei care planifică o vacanță aici.

Primăria Sibiu continuă să depună eforturi pentru promovarea turistică a orașului, atât prin instrumentele electronice, dar și prin cofinanțarea evenimentelor consacrate și cunoscute deja la nivel… național și chiar mondial care atrag… sute de mii de turiști anual.

Pe lângă aplicația Sibiu City App, municipalitatea actualizează site-ul www.turism.sibiu.ro cu informații și evenimente, dar a creat și un cont de Instagram (sibiu.hermannstadt), un instrument prin care orașul este promovat prin intermediul fotografiilor.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: