Povesti de succes la INFOBiz

Centrul de Informare și Asistență în Afaceri INFOBiz organizează cea mai importantă conferință de business din Sibiu – Business to People. Evenimentul ce va avea loc în data de 2 octombrie, ora 12.00, la Centrul de Afaceri, va reuni 300 de antreprenori din Sibiu.

Având în vedere că România ocupă ultimul loc în rândul statelor membre ale Uniunii Europene în ceea ce priveşte competitivitatea, conferinţa îşi propune să descopere cum au reuşit firmele sibiene să depăşească inerția birocratică, cum au trecut peste criza economico-finaciară și cum s-au născut afaceri noi în vremuri tulburi. Business to People înseamnă inspirație, comunicare, networking, oportunitate și provocare. Conferința are drept obiectiv crearea unui spațiu de dialog oportun pentru mediul de afaceri sibian și constituirea punctului de plecare pentru Centrul de Informare și Asistență în Afaceri INFOBiz, care va fi lansat cu această ocazie.
În cadrul evenimentului 10 antreprenori vor dezvălui secretele afacerilor de succes. Dacă ești întreprinzător și vrei să afli cum un sibian a transformat o investiție de 100 de dolari într-un business online de peste 40 milioane de dolari, cum o tradiție de familie susținută cu banii de nuntă a devenit o afacere de succes, dar și cum o strategie bună de real time marketing susține poziția de lider al unui jucător important de pe piață anunțurilor, atunci nu rata Conferința Business to people.
„Centrul de Informare și Asistență în Afaceri INFOBiz este un proiect dedicat oamenilor de afaceri. Ideea acestui centru s-a născut din dorința de a crea o comunitate puternică de business la nivel național a cărei voce să fie respectată și apreciată. Cu sediul central la București, Centrul de Afaceri și Asistență în Afaceri – INFOBiz își începe activitatea din inima Transilvaniei, astfel încât comunitatea de business sibiană să se constituie drept un exemplu de cooperare și dezvoltare la nivel național. Primul eveniment pe care îl organizăm este conferința oamenilor de afaceri care reunește întreprinzători si manageri care au reușit să își conducă afacerile către succes. Fiecare vorbitor vine cu o poveste inedită și cu o experință pe care este pregătit să o dezvăluie și celorlalți“, a declarat Ciprian Faraon, președintele Centrului de Informare și Asistență în Afaceri.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: