PREMIERĂ la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu: Abonament cu prețul de 500 lei pentru toate reprezentațiile online FITS 2021!

FITSSsss

Premieră la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu – „Construim speranța împreună”: abonament cu prețul de 500 lei pentru toate reprezentațiile online FITS 2021!

IMPORTANT: Prețurile biletelor din perioada 20-29 august 2021, sunt afișate începând de astăzi pe www.sibfest.ro, și includ, în premieră, varianta unui abonament pentru accesul online la toate reprezentațiile manifestării. Biletele vor fi puse în vânzare joi, 22 iulie.

Pentru spectacolele care au loc în spații închise, acestea costă între 20 de lei și 150 de lei, iar cele pentru reprezentațiile online, în direct sau înregistrate, între 20 de lei și 75 de lei.

Cei care nu pot fi prezenți la Sibiu pot urmări integral Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu în mediul online, contra unui abonament de 500 lei, care oferă acces la toate spectacolele transmise în direct din sălile de spectacole și din restul spațiilor indoor unde au loc reprezentații cu public, precum și la spectacolele online înregistrate. Toate manifestările programate în spații deschise sunt oferite gratuit publicului. 

Organizatorii informează că o serie de spectacole din mediul online vor fi gratuite pentru iubitorii de teatru.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: