PREMIERĂ: TRANSFĂGĂRAȘANUL, DESCHIS MAI DEVREME, pe 18 iunie!

VESTE SUPER pentru TURISTI! Vara asta, Drumul National 7C Transfagarasanul se deschide circulatiei auto mai devreme decat in fiecare an, a anuntat Gheorhe Mihaita seful Sectiei Arges din cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri din Romania (CNADNR). Concert, incepand de sambata, 18 iunie, puteti urca pana sus, al Balea Lac si dinspre Lacul Vidraru (judetul Arges), si dinspre Cârtisoara- Balea Cascada (judetul Sibiu).

Demn de precizat, zilele trecute, conducerea CNADNR, determinata de conditiile meteo favorabile care au adus mai devreme caldura in zona montana inalta, a decis ca intrunirea comisiei de analiza pentru Transfagarasan sa se faca mai devreme, solicitand comisiei punctul de vedere cu privire la posibilitatea deschiderii acestui drum national inainte de termenul prevazut in regulamentul de functionare (1 iulie), dupa cum semnaleaza bzi.ro.

„Comisia de analiza pentru Transfagarasan, formata din reprezentanti ai CNADNR-Bucuresti, dar si de la Sectia din Arges, precum si IGPR s-a intrunit, joi, pe DN 7C pentru a verifica starea drumului, in vederea posibilitatii dechiderii acestuia. S-a facut o revizie a intregului traseu. Nu a avut nimeni obiectii. Astfel ca, asteptam decizia de la conducerea CNADNR, care, am convingerea, va fi aceea ca Transfagarasanul se deschide sambata. Asteptam insa confirmarea scrisa”, a declarat, pentru Mediafax, Gheorghe Mihaita, seful Sectiei Arges din cadrul CNADNR.

Așa că… nu ami stați pe gânduri! Haideți pe cel mai frumos drum din lume, supranumit și „Calea lui Dumnezeu”.

 

Sursa foto: www.yourguideintransylvania.com

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: