Presedintele pleaca urechea la spusele… copiilor!

Imaginea care face acum inconjurul internetului in Romania. Presedintele Klaus Iohannis pleaca urechea la secretele si surprizele copiilor. Imaginea i-a placut intr-atat sefului statului, incat acum se găsește pe contul sau de Facebook. Inatantaneul surprins azi la intalnirea presedintelui cu copiii adunase sute de like-uri și zeci de distribuiri în doar o oră de la postare.

Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită, luni, la Palatul Cotroceni, cu fotografii, baloane și muzică de fanfară, președintele Klaus Iohannis avându-i ca invitați pereprezentanții organizației ‘Salvați Copiii’ și pe o parte dintre copiii care au beneficiat de programele acesteia. Majoritatea micilor oaspeti n-au stat, insa numai s ail asculte pe presedinte sau sa se uite imprejur, ci au facut fotografii non-stop, de parca ar fi vrut sa intre in Cartea Recordurilor.

„Bine ați venit la Cotroceni! Sunt impresionat. Faptul că ați venit într-un număr așa de mare și sunteți așa de bucuroși și entuziaști arată într-adevăr că astăzi este Ziua Copiilor. Este pentru prima oară când invit atâția copii și părinți în această frumoasă Sală a Unirii din Cotroceni. Este o ocazie foarte frumoasă și arată că, oricât de solemnă ar fi o sală, dacă este plină cu copii, radiază de bucurie”, le-a spus președintele Klaus Iohannis copiilor

prezenți la eveniment.

Presedintele a dat autografe, le-a admirat desenele si… poznele si chiar a plecat urechea atuni cand copiii au avut ceva secret si important sa ii spuna.

 

 

Sursa foto: realitatea.net

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: