PRESUPUS AUTOR AL UNEI TÂLHĂRII, UN VRÂNCEAN A FOST IDENTIFICAT ŞI PRINS DE POLIŢIŞTII SIBIENI

images_foto_082017_AP

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Sălişte au reuşit identificarea şi prinderea cu operativitate a unui bărbat suspectat că ar fi săvârşit o tâlhărie pe raza localităţii Sălişte, la primele ore ale dimineţii.

 

Concret, în data de 7 august, în jurul orei 08.50, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că, pe strada Gării din localitatea Sălişte, o persoană necunoscută de sex masculin a lovit un bărbat și la deposedat de geanta pe care o avea asupra sa.

În scurt timp, echipajele de intervenţie au ajuns la faţa locului, unde, cu ajutorul cetăţenilor aflaţi în zonă, au reuşit prinderea suspectului, în vreme ce aceasta încerca să se sustragă luând ca țintă un câmp din apropiere, convins că își va pierde urma…

Bărbatul a fost imobilizat şi, în urma controlului corporal efectuat, asupra sa a fost găsită şi geanta sustrasă, bunurile fiind recuperate în totalitate şi returnate victimei, prejudiciul iniţial ridicându-se la valoarea de 1.000 de lei.

Condus la sediul Poliţiei Oraşului Sălişte, suspectul a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 43 de ani, domiciliat în judeţul Vrancea şi a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă, cercetările vizând săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Potrivit informațiilor de la IPJ Sibiu, în data de 8 august, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sălişte cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Oraşului Sălişte sub îndrumarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sălişte. 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: