Presupuşii autori ai unei tâlhării, în mâinile polițiștilor!

images_foto_082017_ZZZZZZZZPPPPPPP

 

Poliţiştii sibieni au identificat şi prins presupuşii autori ai unei tâlhării şi ai unui furt, fapte săvârşite pe raza oraşului Cisnădie, în noaptea de 28 august.

 

Concret, la data menționată, în jurul orei 08.30, Poliţia Oraşului Cisnădie a fost sesizată cu privire la faptul că două persoane necunoscute au deposedat prin violenţă un bărbat de bunurile pe care le avea asupra sa şi din locuinţă.

În fapt, la data de 28 august a.c., în jurul orei 03.30, în timp ce se afla în faţa unei staţii de combustibil de pe raza oraşului Cisnădie, unui localnic i-au fost sustrase bani şi mai multe bunuri printre care şi… cheile locuinţei de către două persoane necunoscute de sex masculin.

Așa cum s-a aflat ulterior, cei doi agresori s-au deplasat apoi la locuinţa victimei de unde au sustras alte bunuri după care au fugit.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au reuşit identificarea şi prinderea persoanelor bănuite de săvârşirea ilegalităţilor. Este vorba despre doi localnici, un tânăr în vârstă de 20 de ani şi…. un minor în vârstă de 14 ani.

Faţă de bărbatul în vârstă de 20 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca, în data de 29 august, să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată, respectiv furt calificat.

Minorul este cercetat în stare de libertate urmând a fi supus unei expertize psihiatrice pentru stabilirea discernământului în momentul săvârşirii faptei.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză. 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: