PRIMA LUNĂ cu LEGE ANTIFUMAT. Câți nu s-au abținut și ce au pățit?

Au apărut primele cifre care reflectă ce s-a întâmplat în prima lună cu LEGE ANTIFUMAT. Pentru că au fost mulți care au ignorat noile reglementări și… i-a costat!

Poliția locală și structurile competente din Ministerul Afacerilor Interne au aplicat, la nivel național, 1.043 de avertismente și 795 de amenzi, în cuantum de 186.900 lei, în prima lună de la intrarea în vigoare a legii antifumat, informează un comunicat de presă al IGSU.

17 martie a fost data fatală când a intrat în vigoare mult dezătuta Lege nr. 15/2016 privind modificarea și completarea Legii nr. 349/2002, pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun, prin care se interzice fumatul în toate spațiile publice închise, spațiile închise de la locul de muncă, mijloacele de transport în comun, locurile de joacă pentru copii.

IMPORTANT! Potrivit sursei citate, sesizările cetățenilor privind faptele prevăzute de Legea nr. 15/2016 se fac către structurile de Poliție Locală sau către structurile MAI, cu evitarea apelării numărului unic 112 — linie destinată exclusiv urgențelor și situațiilor care pun în pericol viața, integritatea sau bunurile oamenilor.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: