PRIMĂRIA continuă întâlnirile cu cetățenii din cartiere pentru Strategia de Dezvoltare a Sibiului în luna martie

 

După cum știți, Primăria Sibiu a început în data de 2 februarie un amplu proiect de consultări publice în vederea implicării sibienilor în elaborarea strategiei de dezvoltare a orașului pentru următorii ani.

În procesul de elaborare a Strategiei de Dezvoltare Urbană 2015-2023 am dorit să aflăm și părerea sibienilor, astfel că am decis să mergem în cartiere să îi ascultăm. Participarea a fost bună la primele întâlniri și am primit idei de proiecte, dar și multe sesizări. În următoarele săptămâni ne vom concentra pe procesarea lor și de aceea vom relua seria de întâlniri în luna martie când ne vom întâlni cu sibienii din celelalte cartiere ale orașului.”precizează Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

Până în prezent reprezentanții Primăriei Sibiu au ajuns în cartierele Hipodrom I, II, III și IV, zona Calea Dumbrăvii, Vasile Aaron, Turnișor, Terezian, Tineretului, Țiglari și Gușterița. Demn de precizat, sute de sibieni au participat până acum la aceste dezbateri care au ca scop principal identificarea de proiecte pentru dezvoltarea orașului în următorii ani.

Programul următoarelor întâlniri va fi anunțat în timp util prin mass media, pe site-ul instituției –www.sibiu.ro – și în spațiile de afișaj din oraș.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: