Primăria Sibiu dorește reducerea substanțială a taxelor de utilizare a terenurilor Stadionului Municipal

Primăria Sibiu supune dezbaterii publice un proiect de hotărâre care privește taxele de utilizare a terenurilor și spațiilor Stadionului Municipal.

Acesta este un pas concret în sprijinul sportului, practicat profesionist sau pentru agrement. Este modalitatea noastră de a încuraja sportivii de performanță să utilizeze Stadionul în antrenamentele lor și un ajutor important pentru școlile, asociațiile și cluburile sportive”, precizează, în acest context, Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

Iată care sunt propunerile concrete:

  • Reducerea taxei de utilizare a terenului principal de la 2.000 lei/zi la 1.000 lei/zi

  • Reducerea taxei de utilizare a terenului secundar de la 1.000 de lei/zi la 500 lei/zi

  • Reducerea taxei de utilizare a terenului principal pentru antrenamente și meciuri de fotbal de la 300 lei/h la 150 lei/h

  • Reducerea taxei de utilizare a terenului secundar pentru antrenament și meciuri de la 150 lei/h la 100 lei/h

  • Școlile de fotbal din municipiul Sibiu care antrenează persoane cu vârsta de până la 18 ani și care sunt afiliate Federației Române de Fotbal vor achita doar 40% din taxa de utilizare a terenului principal pentru antrenament și meciuri de fotbal oficiale organizate conform calendarului stabilit de Federația Română de Fotbal, la nivel național.

  • Asociațiile și cluburile de fotbal cu sediul în municipiul Sibiu afiliate la Federația Română de Fotbal în Campionatele de seniori si juniori din România vor achita doar 20% din taxa de utilizare a terenului principal pentru antrenament și meciuri de fotbal oficiale organizate conform calendarului stabilit de Federația Română de Fotbal, la nivel național.

Proiectul de hotărâre va rămâne în dezbatere publică timp de 30 de zile, urmând ca apoi să fie supus aprobării Consiliului Local Sibiu.

 

 

sursa foto: www.orasulm.eu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: