Producătorii din Piaţa Transilvania s-au întâlnit cu Daniela Cîmpean la Consiliul Judeţean. În curând, va fi o piaţă volantă la Mediaş!

Mai mulţi producători care comercializează produse agro-alimentare în Piaţa Transilvania au avut deunăzi o întrevedere cu preşedinta Daniela Cîmpean la sediul Consiliului Judeţean Sibiu. Întâlnirea de lucru a fost organizată cu scopul de a găsi cele mai bune soluţii pentru ca piaţa volantă Transilvania să îşi atingă adevăratul scop şi anume sprijinirea micilor producători din judeţul Sibiu.

Am adresat producătorilor care vând în Piaţa Transilvania invitaţia de a veni la Consiliul Judeţean Sibiu pentru a identifica împreună cele mai bune soluţii de modificare a Regulamentului în vigoare referitor la funcţionarea pieţei. Centralizăm tot ceea ce ei mi-au semnalat astăzi, aspecte foarte importante, şi vom actualiza Regulamentul pieţei, astfel încât Piaţa Ţărănească Transilvania să fie întradevăr destinată micilor producători din judeţul Sibiu, iar sibienii să aibă siguranţa că produsele agro alimentare comercializate provin sau sunt prelucrate în gospodăriile producătorilor. Am stabilit şi că vom face vizite pe teren pentru a verifica veridicitatea datelor care ne sunt furnizate în documentaţia depusă de cei care vor să-şi comercializeze produsele în Piaţa Transilvania”, a subliniat în contextul amintit, Daniela Cîmpean.

Totodată, consilierul judeţean Florin Popa a propus ca această piaţă să se extindă şi la Mediaş. Domnia sa a precizat că a identificat deja un spaţiu în care micii producători din nordul judeţului să îşi vândă produsele.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: