Proiectele destinate viitorului tinerei generatii nu iau vacanta la Sibiu. Doua institutii de invatamant superior SE IMPLICA!

Universitatea Româno-Germană din Sibiu în parteneriat cu Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” derulează în perioada 01.07-31.12.2015, proiectul „Te implici, înveți, câștigi prin stagii de practică!”.

Cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investește în oameni!” şi cu o asistență nerambursabilă în valoare de 897.234 lei, proiectul vizează, dupa cum sustin initiatorii, facilitarea tranziției de la școală la viața activă a unui număr de 270 studenţi din Sistemul Naţional de Învățământ, Regiunea Centru, din cadrul Universității Româno-Germane din Sibiu și a Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”.

Concret, studenţii înscrişi în proiect vor obţine un pachet integrat de consiliere și orientare în carieră, formare și consolidare a abilităților personale relevante, mentorat, stagii de practică și oportunități sporite pentru participarea pe piața muncii.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: