Promenada Sibiu și Shopping City Sibiu lansează în premieră SPOT, aplicația care aduce puncte de loialitate și zeci de beneficii pentru clienții centrelor comerciale

apliccity

Începând cu 7 octombrie, pasionații de shopping au ocazia de a aduce experiența de cumpărături la un nou nivel cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din Promenada Sibiu și Shopping City Sibiu. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

 

Cum se pot înrola clienții în programul de loialitate My Spot?

ATENȚIE: După descărcarea aplicației, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături.

 

Odată cu acumularea punctelor, statutul din aplicație se schimbă, clienții putând accesa 3 niveluri: Select Spot (obținut implicit la autentificare), Premium Spot și Elite Spot. Statutul de membru SPOT aduce clienților reduceri la o selecție de magazine partenere, experiențe exclusive și o mulțime de extra beneficii. De asemenea, clienții au posibilitatea de a-și cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gama complexă de recompense și premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpăraturi, experiențe sau premii speciale.

 

Clienții celor două centre comerciale din Sibiu se pot bucura de un program complex de premii și beneficii de până la 35% la magazine partenere: BEAUTY SHOP, Benvenuti, Bigotti, CINEGOLD, CLEOPATRA, English Home, GIARDINO, HUG THE PLATE, INSIEME, ISTANBUL STYLE, Kenvelo/ Lee Cooper, MARA MURA, MobiUP, Mobicell, NOMASVELLO, Optiblu&Optiplaza, OPTYU, PANDORA, SABON, Salamander, Smart Mobile, SMART MOBILE, SMYK, Sofiaman, Sport Vision, Tezyo, TRIUMPH, Various Brands și Grid.


SPOT, o singură aplicație prin care se poate accesa orice mall din portofoliul NEPI Rockcastle din România.

Aplicația SPOT este disponbilă în 15 centre comerciale* din grupul NEPI Rockcastle de pe teritoriul României, grup din care fac parte și Promenada Sibiu și Shopping City Sibiu. Așadar, clienții centrelor comerciale din Sibiu se pot bucura de beneficii și oferte locale diferite și în celelalte centre comerciale din țară ce fac parte din aplicație.  Astfel, statutul obținut de client în cadrul programului de loialitate este valabil în toate centrele comerciale înrolate în program și clientul are posibilitatea de a-și folosi beneficiile sale în oricare alt centru comercial din portofoliul grupului.

Mai multe detalii despre descărcarea și utilizarea aplicației, aici:

https://promenadasibiu.ro/spot-the-mall-app/

https://shoppingcitysibiu.ro/spot-the-mall-app/

*Centrele comerciale din grupul NEPI Rockcastle care fac parte din proiect: Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș și Ploiesti  Shopping City.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: