Rareș Tomiță revine în CNR, Sibiu Racing Team atacă în formulă completă Raliul Deltei

Super veste! Pentru prima data în ediția 2015 a Campionatului Național de Raliuri Dunlop, Sibiu Racing Team aduce la start toate cele patru echipaje.  Rareș Tomiță și copilotul Levente Csegzy, la bordul unui Mitsubishi Lancer Evo IX, debutează în CNR 2015 și se alătură echipajelor Alex Ardelean/Horațiu Baltador, Sebastian Barbu/Răzvan Hulea și Ardelean M/Robert Maior.

Alcătuită 100% din piloți locali, echipa Sibiu Racing Team e acum pregatita si nerabdatoare sa atace Raliul Deltei cu obiective împărțite. Dacă Alex Ardelean și Sebastian Barbu se bat pentru rezultate și locuri cât mai bune la clasele în care concurează, Rareș și Markus urmăresc să termine cu bine raliul tulcean. Primul revine după aproape un an într-un raliu oficial, iar cel de-al doilea este la primul său sezon de pilot în CNR, așa că obiectivele lor sunt legate de acumularea experienței și de plăcerea de a concura.

Ultimul raliu la care am participat a fost cel de la Bacău, anul trecut, așa că mi-era mai mult decât dor să respir din nou atmosfera de concurs oficial” spune Rareș Tomiță (foto). „Vreau să termin raliul fără incidente, ca să avem timp să lucrăm la coeziunea echipei”. 

După trei etape – două de raliu și una de VTM – în care Mitsubishi-ul Evo X a avut probleme cu transmisia, ceea ce i-a privat de rezultate mai bune, Sebi Barbu și Răzvan Hulea speră că ghinioanele tehnice să înceteze. „S-a văzut la Arad că suntem extrem de competitivi. Nu mai rămâne decât ca și mașină să fie la fel de bună și de rezistentă ca noi și sigur vom veni sus în clasament” spune Răzvan, iar Sebi Barbu completează „știți deviza mea, full power!”.

Lideri în Cupa Suzuki și pe locul doi la Clasa 9, Alex Ardelean și Horațiu Baltador urmăresc același obiectiv ca întotdeauna în cele două competiții, locul 1. „Pentru că anul trecut, la Tulcea, am obținut prima mea victorie pe o probă specială în CNR, Raliul Deltei are o valoare sentimentală deosebită pentru mine. Sunt sigur că vom avea mult de muncă, mai ales că se pare că va fi etapa de Cupa Suzuki cu cea mai mare participare din 2015, minim 6 echipaje” spune Alex, campionul debutanților din 2014.

Etapă-candidat FIA European Rally Trophy, Danube Delta Rally®, se desfăşoară sub atenta supraveghere a oficialilor Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA), care vor fi prezenţi la Tulcea pentru validarea candidaturii pentru 2015. În acest sens, traseul a fost modificat şi extins. Danube Delta Rally® cuprinde 10 Probe Speciale din care 5 distincte, desfășurate pe 127,14 km.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: