Reinventează-te! 3 sfaturi utile pentru a transforma pasiunea pentru calculatoare într-o carieră bănoasă!

pexels-rodnae-productions-7915289-min

Piața muncii se schimbă cu repeziciune, iar tu le-ai încercat pe toate. Ai făcut inclusiv cursuri de recalificare, dar nu te regăsești în niciuna dintre ofertele de muncă actuale.

De fapt, ție îți place să stai la calculator, iar în pandemie ai avut mult timp la dispoziție. Te-ai perfecționat, ai învățat o mulțime de programe, ești liderul grupului la jocurile pe calculator și toată lumea îți cere sfaturi, atunci când are o problemă cu laptopul, softul, instalarea unor programe. Acum ai vrea mai mult, ți-ai dori să faci asta toată viața și de ce nu, chiar să fii plătit.

Este timpul să faci primul pas spre cariera pe care o visezi cu adevărat!

Companiile din țară și străinătate oferă locuri de muncă pentru game testeri, iar posibilitatea de a câștiga bani din ceea ce reprezintă pasiunea ta a devenit demult realitate. Începe prin a clădi fundația viitoarei cariere și poate vei descoperi și alte pasiuni profitabile, la care nu te-ai gândit încă. Înainte de a face primii pași spre cariera mult visată, trebuie să ții cont de câteva detalii, care te vor ajuta pe drumul tău.

1. Treci la liga profesionistă a accesoriilor pentru gaming! Renunță la improvizații, la produsele care nu se ridică la nivelul pe care îl ai tu, ca jucător. Începe prin a căuta ultimele modele de accesorii pentru gaming de la Lerato. Studiază fiecare produs și vei putea să faci recomandări celor care te asaltează cu întrebările. Fă o listă de produse indispensabile, probează-le și debutează cu un canal de tutoriale pentru cei interesați. Treci de la nivelul de „prietenul care le știe pe toate”, la nivelul de vlogger! Te vei apropia de cariera visată și poate vei câștiga primii bani.

2. Antrenează-ți mâna și mintea în permanență, folosind telefonul mobil. Profită de fiecare moment de pauză de la jobul actual și chiar de ieșirile cu prietenii. Studiază cum alegi gamepad-ul pentru telefon, fiind conștient de faptul că fiecare detaliu tehnic te va ajuta la creșterea performanței. Trebuie să alegi gamepad-ul perfect nu doar din punct de vedere al detaliilor tehnice, al compatibilității și autonomiei de funcționare. Este la fel de important să cunoști detalii despre gradul de confort la utilizare, calitatea butoanelor și a finisajelor, greutate.

3. Perseverează, este cheia succesului în toate domeniile, iar tu o faci din plăcere! Ai grijă de sănătatea ta și de siguranța echipamentelor tale. Pentru asta, asigură-te că ai confortul fizic necesar, ai un scaun comod, un program în care să alternezi orele petrecute la calculator cu mișcare, studiu, socializare. Procură-ți perechea de căști ideale și toate coolere-le recomandate pentru siguranța laptopului, a hard discului și a procesorului. Asta îți va oferi libertatea de a te antrena atât timp cât este necesar pentru a atinge performanța la care visezi, având totodată grijă și de sănătatea ta.

„Dacă îți place ceea ce faci,  nu vei munci nicio zi din viața ta” trebuie să devină motto-ul tău. Construiește-ți viitorul pas cu pas, rezultatele nu vor întârzia să apară și cu siguranță acest drum parcurs te va face fericit!

Sursa foto: pexels.com

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: