Reținut și cercetat pentru acte de violență domestică. S-a emis Ordin de Protecție împotriva unui avrigeanlui

batuta

 

La data de 22 august a.c., în jurul orei 21,45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig au fost solicitați să intervină într-un imobil de pe raza orașului, unde un bărbat își agresa soția, crezând, probabil că doar cu forța își poate rezolva problemele conjugale.

La adresa indicată, polițiștii au identificat o femeie în vârstă de 38 de ani care a declarat că fusese lovită de către soțul ei, un bărbat în vârstă de 47 de ani.

Întrucât femeia prezenta mai multe urme de agresiune fizică, a fost solicitată intervenția unui echipaj medical, care a transportat-o pe femeie la spital pentru îngrijiri suplimentare.

În acest context, în urma evaluării situației, polițiștii au constatat că există un risc iminent asupra vieții și integrității femeii și au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu.

Având în vedere cele constatate, la nivelul Poliției Orașului Avrig, s-a deschis un dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie, iar ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 24 august a.c., polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: