ROMANI FRUMOSI! Primul artist în 3D din România își vinde cel mai valoros tablou, pentru a ajuta un copil fără auz

 

Scandalurile politice, economice, imaginile si stirile care promoveaza vibratia relatiilor neortodoxe si sexul “in neagra lui splendoare”, dincolo de orice limita sau pudoare, ne aglomereaza cotidianul, ne drogheaza chiar, fara sa ne mai dam seama.

Totusi… Exista printre noi, inca, ROMANI FRUMOSI. Oameni care iti dau lectii, oameni care ar merita aici si acum, pentru totdeauna sa fie in inima fiecaruia dintre noi. Mai mult decat rice lectie de educatie civica sau dirigentie predata pe fuga la scoala..

Pictorul român Daniel Relenschi, recunoscut la nivel internațional pentru tablourile sale 3D și primul artist de acest gen din România, face un anunt-soc! Donează o parte din încasările ce-i revin din vânzarea unui valoros tablou tridimensional, care o înfățisează pe celebra cântăreață de muzică populară, Sofia Vicoveanca. Jumătate din suma pe care o va încasa, va fi direcționată pentru operația dificila de care are nevoie un bebelus de 6 luni.

Micuțul familiei Teodor nu aude, fiind diagnosticat cu hipoacuzie neurosenzorială bilaterală profundă, iar pentru a auzi, acesta are nevoie de un implant cohlear care costă 24.000 de Euro. Campania pentru strângerea de fonduri a fost initițiată deja de Asociația “Salvează o inimă”, începând cu data de 1 septembrie 2015, pe platforma de donații online – https://salveazaoinima.ro/campaigns/matei-teodor/, și prin SMS, la numărul 8832, cu textul “Matei”. Până în prezent s-au strâns peste 7.000 de Euro, iar campania este activă până la sfârșitul lunii.

Mă simt onorat de faptul că pot să-l ajut pe Matei, iar la invitația prietenilor de la Asociația Salvează o inimă m-am alăturat campaniei. Consider că este un lucru minunat că îi putem oferi o șansă reală la o viață normală și este o veste extraordinară că foarte mulți români s-au mobilizat să-l ajute. Am scos la vânzare un tablou unic în lume, care o reprezintă pe cunoscuta noastră cântăreață Sofia Vicoveanca, iar jumătate din suma pe care o vom încasa în urma vânzării, va fi direcționată către cazul lui Matei, declară pictorul Daniel Relenschi. Artistul de 29 de ani speră ca tablou “Izvor de dor” să se vândă cu peste 10.000 de Euro, pentru a putea contribui cu cât mai mulți bani pentru campania umanitară a lui Matei. Persoanele interesate de achiziționarea operei de artă, pot găsi detalii pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/matei-teodor/.

Născut și crescut într-o familie de artiști, Daniel Relenschi a descoperit pasiunea pentru pictură la frageda vârstă de 3 ani, iar la 25 de ani a realizat prima pictură 3D din România, pe asfalt în București. Tablourile sale tridimensionale, care în marea lor majoritate expun aspecte ale tradiționalismului românesc, au fost comandate de foarte mulți iubitori de artă din Statele Unite ale Americii, Belgia și Franța și vernisate la importante expoziții internaționale.

Gestul pictorului este unul urias. Cititi povestea si luati-i exemplul…

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: