ROMANIA nu mai are politicieni??? O declaratie acuta face valva in media si toata lumea TACE.

Odată ce Islamul a intrat pe un tărâm, acesta devine islamic şi musulmanii sunt obligaţi să-l elibereze într-o zi. De exemplu, Spania este pământ islamic, la fel şi Europa de est: România , Albania, Macedonia, Serbia, Kosovo şi Bosnia”, a precizat Omar Bakri într-un interviu pentru www.24chasa.bg, citat de antena3.ro.

Din cauza trupelor sale din Afganistan şi Irak şi din cauza colaborării sale militare cu Israelul, Bulgaria devine şi o ţintă legitimă.”

Noi credem că putem face atentate în inima Bulgariei. Putem să facem acest lucru şi în România şi în alte state. Asta depinde de tactica şi de strategia concretă”, a adăugat şeicul.

Astfel de declaraţii nu vor afecta însă în niciun fel angajamentele militare ale României, spune ministrul Titus Corlăţean.

Omar Bakri este unul dintre cei mai importanţi militanţi islamici din lume. Bakri a avut un rol important în dezvoltarea mişcării Hizb ut-Tahrir în Marea Britanie. În urma atentatelor din Londra din 2004, el a părăsit Regatul Unit şi s-a stabilit în Liban.” (sursa: onlinereport.ro )

Am citit acum aceste informatii si intr-o fractiune de secunda mi-a trecut prin minte TOATA ISTORIA ROMANIEI. Mi-au cantat la ureche DORURILE TOATE traind inca in folclor si muntii toti, cu ciobani, cu rauri, cu cruci si zapezi… au facut zid in jurul meu. Sunt roman si nu pot sa tac. Voi… puteti?

ROMANIA e cu R de la DOR, de la RAU, de la MARE si CINDREL, cu R de la RESTRISTE sau MIOARE…ROMANIA e cu R de la TARAN!

Spun ce simt. Dar politicienii ce fac? Sigur, e duminica, e zi libera, e sarbatoare si… ajun de sarbatoare (ca maine este Ziua CRUCII), dar in calitate de politician, de-ar fi 1000 de zile libere, cand se publica o astfel de declaratie la adresa tarii tale, nu poti sa mai stai in spatele scuzei ca duminica nu muncesti…. Inseamna ca NU iti iubesti TARA si n-ai ce cauta in politica. Esti gol pe dinauntru! Fie ca esti prim-ministru, ministru de rand, parlamentar…

Daca stirea asta bantuie de ore bune media romaneasca si toate site-urile posibile, inseamna ca nu e o joaca.

 

 

Sursa foto: onlinereport.ro

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: