S-a întâmplat la Iași: Trei minori au bătut până au… UCIS un cerșetor! Cel mai mic dintre agresori are 12 ani!!!

images_foto_112018_CRIMA

UN CAZ CUTREMURĂTOR! Copii (!!!) care atacă și ucid un cerșetor. Vi-i închipuiți pe puștii ăștia, acum de 12-17 ani peste ceva vreme? Dacă la așa vârstă fragedă au porniri ucigașe, neînțelegând principiul dreptului la viață și luându-și ca aliat un gest necugetat atât de crud…

 

Și, din păcate, cazul de la Iași nu e singular. Sunt multe, asemenea în țară. ȘI??? Scriem, comentăm, difuzăm știri. În vreme ce arar sau aproape deloc nu băgăm în seamă rolul orelor de dirigenție, și ceea ce ar trebui să fie psihologul sau consilierul școlar… Și problemele NU se orpresc aici.

Citiți și vă faceți cruce! Dar.. nu-i de ajuns…

Procurorii ieşeni au finalizat un dosar de omor mai… puțin obișnuit în care acuzaţi au fost trei minori: cel mai mic are doar 12 ani.

Băiatul de 12 ani n-a putut fi pus sub acuzare din cauza vârstei dar, potrivit dispozițiilor legale, va fi supravegheat de asistenţii sociali în următorii ani.  

Ceilalţi doi co-autori, Gabriel Vascal (15 ani) şi Petronel Tibincu (17 ani), au fost trimişi în judecată în urmă cu câteva zile, pentru omor şi tâlhărie. Conform rechizitoriului, fapta celor trei minori a fost comisă în noaptea de 8 spre 9 iulie 2018, atunci când aceştia se aflau pe strada A. Şesan din Iaşi şi au observat un bărbat de 57 de ani care dormea pe nişte cartoane, consemnează adevarul.ro.  

Cei trei copii au trezit cerşetorul şi i-au cerut banii pe care credeau că îi are asupra sa, bănuind că acesta adună bani din mila trecătorilor. Victima a refuzat, mment în care puștii au început să-l bată pe bietul amărât. Copiii au luat din buzunarul cerşetorului 14 lei. 

Potrivit constatărilor anchetatorilor, cei trei minori au lovit victima cu picioarele cu o agresivitate greu de imaginat, minute în șir, fără să renunțe la a-i cere bani. Un martor a văzut totul și a încercat să oprească bătaia. Deja era prea târziu, cerșetorul avea deja mai multe organe făcute praf și s-a stins în văzul agresorilor.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: