S-a stabilit lotul pentru casele celor 18 noi locuitori din Cartierul Tineretului

În această dimineață, sala de consiliu a Primăriei Sibiu a găzduit tragerea la sorți pentru localizarea lotului din Cartierul Tineretului care le revine celor 18 tineri selectați de Comisie în baza dosarelor depuse. Acțiunea a avut loc în prezența comisiei de atribuire, a celor 18 tineri și a familiilor acestora.

„În urma evaluării dosarelor, dumneavoastră aveți oportunitatea să primiți în folosință gratuită un lot de teren în Cartierul Tineretului. Aveți însă și șansa să locuiți într-un cartier nou și viabilizat din punctul de vedere al utilităților și drumurilor. Vă doresc să vă bucurați de casa pe care o veți ridica aici.”, a precizat în acest context, Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

Demn de precizat, în perioada 24 august – 16 octombrie 2015 tinerii cu vârsta sub 35 de ani au fost invitați de Primăria Sibiu să depună dosare pentru obținerea unui lot de teren în Cartierul Tineretului pe care au posibilitatea să își construiască o casă. Peste 130 de dosare au fost depuse, Comisia selectând în baza criteriilor un număr de 18 tineri care să primească tot atât loturi vacante în acest cartier. Lista finală a tinerilor care au primit un astfel de teren a fost aprobată de Consiliul Local prin hotărârea 34/ 2016. Cartierul Tineretului numără peste 400 de loturi atribuite tinerilor pentru construcția de case.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: