Să ne dezvoltăm împreună! Demarează programul de dezvoltare antreprenorială Start Up Plus în Sibiu! Înscrie-Te și tu în program! 

images_foto_092018_TRRRRRARA

Vrei să prinzi viteză în zborul către visul Tău,dar încă mai ai nevoie de cunoștințe, consiliere, sau chiar și de bani? Noi Te putem ajuta să beneficiezi de ele! 


Participă le evenimentul de informare și vei afla cum este posibil!În prima parte a programului cei interesați vor participa la un curs de formare antreprenorială, cu durata de 8 zile. Cursul cuprinde următoarele module: Fii antreprenor!, Demararea unei afaceri, Contabilitate, Comunicație în afaceri, Marketing, Elaborarea unui plan de afaceri, Informatică (TIC).
Pe parcursul cursului, cu ajutorul lectorilor, participanții vor întocmi un plan de afaceri, care va fi prezentat la terminarea cursului. 

Pe baza rezultatelor obținute la examenul de absolvire, primii aproximativ 10 cursanți vor beneficia de premii în bani în valoare de 580 lei.În continuare cei care doresc să beneficieze de sprijin financiar nerambursabil pentru dezvoltarea afacerii proprii, vor avea la dispoziție încă o lună pentru îmbunătățirea și dezvoltarea planului de afaceri, cu care vor participa la concursul planurilor de afaceri. 
Planurile de afaceri cele mai bune vor beneficia de un ajutor nerambursabil, cu valoarea maximă de 177.740 lei.

Data: 28.09.2018, de la orele 17Locația sesiunii de informare: Sibiu, Parohia Reformată din Sibiu, str. Mitropoliei nr. 9Mai multe informații se pot obține accesând www.intreprindereata.roCei care deja au decis să participe la program, sunt rugați să ne contacteze, trimițând un e-mail la adresa bernadett.bucur@civitas.ro.Nu rata ocazia!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: