SĂ NU NE MAI MIRE NIMIC!!!…

testelelele

„Marea majoritate a părinților au utilizat aceste teste. Am văzut că se cer doar testele pozitive sau toate (n.r.oricum, fiecare școală/cadru didactic a cam înțeles ce a vrut și viziunea asupar acestei acțiuni de IMPACT nu e unitară). Mă interesează să știu că părinții raportează atunci când este un caz pozitiv, o suspiciune descoperită din timp și apoi confirmată poate genera un tratament că acești copii să nu dezvolte boli grave”, a declarat Sorin Cîmpeanu într-o intervenție televizată la începutul aceste săptămâni.

Totodată, șeful Educației afost întrebat… dacă are încredere în părinți: ministrul a răspuns afirmativ și a subliniat că „nu va milita pentru măsuri care sunt specifice unui sistem dictatorial”. Buuun! Dar cu acei părinți care au scos la vânzare testele pentru copii pe diverse site-uri pe internet cum rămâne??? Dacă unii PĂRINȚI îi duce spiritul de… inițiativă la așa ceva…

Întrebat și dacă părinții care mint vor fi sancționați, ministrul a răspuns: „Testarea pe baza de salivă nu se raportează în Coronaform, nu este un act medical, poate fi administrat și de persoane fără competențe medicale.

Testul se poate asemăna și cu testul de sarcină sau cu tăierea unghiilor. Nu cred că cineva și-a propus să verifice veridicitatea unui test de sarcina făcut de o persoană sau cu tăierea unghiilor”.

 Așadar… totul un soi de „să facem ceva ca să nu se spună că stăm degeaba”! Și să nu ne mirăm de ce se întâmplă sau… s-ar putea întâmpla… Dacă ne permitem să ne juncăm cu sănătatea, cu viețile copiilor, dacă nu se impun sancțiuni și totul e luat așa, alandala… chiar e GRAV! FOARTE GRAV!

 

 

sursa foto: Digi24

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: