SALVAMONTIȘTII, CHEMAȚI ÎN MIEZ DE NOAPTE! Mașină cu turiști, între care un copil de numai 11 zile și unul de 3 ani, blocată între stânci, pe Valea Sădurelui

images_foto_102018_yyyyyyyyyyyyyyyyyys

 

 

Incident astă-noapte în munți: Mașina unei familii cu doi copii a rămas captivă între niște stânci prăbușite pe Valea Sădurelui.

 

Mașina, cu tot cu turiști, a fost recuperată în cursul noșții de duminică spre luni de salvamontiștii sibieni. Mașina se afla în drum către Păltiniș, dar s-a bolcat într-o zonă unde s-au prăbușit niște stânci, a transmis Adrian David, șeful SALVAMONT SIBIU.

 

”În masina se aflau și copii, unul de 11 zile si unul de 3 ani”, a declarat Adrian David.

 

Apelul la 112 a fost primit după ora 22.00.

Din fericire, oamenii nu au suferit vătămări și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceștia au fost preluați cu mașina Salvamont și transportați în siguranță la Sibiu.

Norocul a fost că nu au căzut stânci peste turism, să îl strivească!!!

Așadar, atenție ce trasee alegeți! Incidendul de duminică noapte a avut loc pe drumul care traversează Munții Lotrului, între Voineasa și Valea Sadului. Mașina cu pricina a ajuns pe o porțiune de drum afectată de prăbușirea unor stânci (aroape de locul unde ISU Sibiu a derocat niște stânci în urmă cu două zile), într-o zonă de risc, mai ales la vreme de ploi care pot provoca alunecări d eteren și desprinderea unor blocuri de piatră!

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: