SB: Doi barbati cercetati dupa ce au fost prinsi ca vindeau zeci de mii de petarde

21.600 petarde şi alte 600 de articole pirotehnice deţinute fără respectarea prevederilor legale au fost descoperite de poliţiştii sibieni la doi barbati care inceracu sa le vanda. Cei doi barbati, unul din Galati si altul din Rasinari, sunt acum cercetati penal.

Unul dintre barbatii care comercializau articole pirotehnice a fost gasit de politisti in Sibiu. El detinea mai multe artificii in cutii de carton.

„E. Dan, in varsta de 31 de ani, domiciliat în judeţul Galaţi, oferea spre vânzare articole pirotehnice, asupra acestuia fiind identificate 600 de pirotehnice ambalate în şase cutii din carton. Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării şi expertizării, iar tânărul este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept şi nerespectarea regimului materiilor explozive”, potrivit oficialilor IPJ Sibiu.

Un alt barbat care vindea petarde a fost gasit la Rasinari.

„În cursul zilei de ieri, în cadrul unei acţiuni desfăşurate împreună cu poliţiştii  Postului de Poliţie Răşinari a fost depistat C. Marian, in varsta de 29 ani, domiciliat în localitatea Răşinari,  care deţinea şi comercializa fără drept articole pirotehnice în localitatea Răşinari. Bărbatul deţinea 21.600 petarde, acestea fiind ridicate de poliţişti în vederea în vederea confiscării şi expertizării”, mai spun politistii sibieni.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: