SB: Doi bărbaţi din Dumbrăveni, cercetaţi pentru cămătărie

 

Doi barbati din Dumbraveni sunt cercetati de politistii sibieni pentru camatarie. Potrivit polititsilor, cei doi sibieni imprumutau bani mai multor persoane din Dumbraveni, impunandu-le o dobanda lunara de50% din suma imprumutata.

Barbatii, in varsta de 40 si 37 de ani, au fost depistati ieri, dupa ce au avut loc perchezitii in casele pe care le detineau in localitatea sibiana Dumbraveni.

Cu privire la cei doi suspecţi la nivelul Poliţiei Oraşului Dumbrăveni existau date, fiind administrate şi probe în acest sens, cu privire la faptul că ofereau bani sub formă de împrumut mai multor persoane de pe raza localităţii Dumbrăveni, persoane cu o situaţie financiară precară solicitându-le o dobândă lunară de 50% din suma împrumutată.În urma efectuării percheziţiilor la domiciliile celor doi au fost identificate agende în care erau însemnate prenumele unor persoane, sumele de bani împrumutate precum şi dobânzile aferente datorate”, potrivit politistilor sibieni.

Împotriva celor doi suspecţi, C. Florin, in varsta de 40 de ani, şi C. Călin, 37 de ani, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Ei sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de camătă, si urmeaza sa fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: