SB: Peste 600 de posturi libere in invatamant!

Repartizarea care a avut loc dupa examenul de titularizare din iulie a reusit sa distribui doar 360 de posturi, doar 36 dintre ele fiind titularizabile. Astfel ca, pentru sedinta publica de repartizare in invatamant de la sfarsitul lunii august sunt libere peste 600 de posturi care au fost scoase la concurs inca din luna mai.

Dupa examenul de titularizare din iulie, nu foarte multi profesori s-au grabit sa ocupe unul din posturile scoase la concurs.

Astfel, “ierarhizati In baza notelor obtinute , candidatii cu note peste 7,00 au putut accesa posturi cu viabiliatate de 4 ani (36 candidati) care au devenit titulari ai sistemului de invatamant incepand cu 1 septembrie 2014. Posturile ramase , adica 960-36=924 posturi au fost vizate de candidatii cu note intre 5 si 7 obtinute la concursul din 21 iulie din anul 2014. Ei au accesat 300 de posturi. Astfel au ramas 924-300= 624”, spun oficialii ISJ Sibiu.

Posturile ramase libere vor fi ocupate la sfarsitul lunii august, in sedinta publica. Pe langa cele peste 600 de posturi, la sedinta publica ar putea aparea alete cateva sute de posturi.

“In sedintele de repartizare se aplica ierarhizarea cadrelor didactice dupa note de concurs obtinute in ordine in anul 2014, apoi 2013, apoi 2012 si 2011 numai invatatori. La aceste posturi/catedre se vor mai adauga cele provenite din concedii crestere copil, concedii de boala, concedii de studii, concedii in interes personal care inca nu sunt communicate si centralizate de scoli catre ISJ Sibiu. Estimam la aproximativ inca 260 de posturi, care vor fi publicate pe wwwisjsibiu.ro si ofertate candidatilor care dovedesc competente profesionale dovedite prin concurs de probitate profesionala.”, mai spun oficialii ISJ Sibiu.

Sedintele publice vor incepe din 27 august.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: