SB: Trei noi poduri si inca un sens giratoriu!

Trei noi poduri si un sens giratoriu sunt investitiile pe care municipalitatea sibiana le face in aceasta vara. Produrile vor fi construite in Cartierul Tineretului iar sensul giratoriu, pe Soseaua Alba Iulia.

Pe strada Deventer va fi creat un nou pod peste un canal pluvial existent. Contractul a fost semnat cu asocierea SC Drumuri si Poduri si SC Standard SRL, iar lucrarile sunt planificate sa se finalizeze in 8 luni. Noul pod va masura 9,26 metri in lungime si 12,50 metri in latime.

Un nou pod va face legatura intre strada Berlin si strada Luxemburg din Cartierul Tineretului, trecand peste paraul Rossbach. Noul pod va avea o lungime de 23,44 metri si o latime de 12,50 metri.

Si intre strada Londra si strada Viena va fi construit un nou pod. Contractul a fost semnat cu asocierea SC Constructii SA si SC Sinecon SA iar lucrarile vor fi terminate  peste 8 luni. Noul pod are o lungime de 4,90 metri si o latime de 13 metri.

Investitiile in noile poduri costa aproximativ 2 milioane de lei.

Pe Soseaua Alba Iulia va fi realizat, la intersectia cu strada Turda, un nou sens giratoriu. DPC a castigat acest contract in urma unei proceduri de achizitie, valoarea acestuia fiind de 906.799 lei, fara TVA. Sensul giratoriu va fi creat in 45 de zile iar lucrarile vor incepe saptamana viitoare.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: