SC DRUMURI SI PODURI SA: Informare privind starea drumurilor judetene din SIBIU!

Incepand de ieri, la SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, instituție aflată in subordinea Consiliului Județean Sibiu, și-a început activitatea comandamentul de deszăpezire, în scopul asigurării circulației în condiții optime pe drumurile județene, pe toată perioada sezonului rece.

Reprezentantii societatii anunta că pană în momentul de față s-a acționat pe urmatoarele drumuri județene: DJ 106A Paltiniș, DJ105 Agnita – Merghindeal , DJ106 Agnita – Bârghiș și DJ105G Rîu Sadului.

Chiar dacă în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții optime, rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție.

Pentru perioada de iarna 2015-2016 SC Drumuri și Poduri SA Sibiu este pregătită să acționeze pe drumurile județene cu un numar de 67 de utilaje și materialul antiderapant necesar (sare și nisip), dupa cum informeaza Monica Iliescu- purtător de cuvânt SC DRUMURI ȘI PODURI SA.

 

*Numarul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24).

 

Sursa foto: citynews.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: