Se apropie cea de-a șasea ediție Untold! Vezi ce artiști vin la festival în 2021!

untold-2019-ravejungle-pb6amgp3bqho1bktxs0ki4f1xuxelf4gx54z04g0vk

Untold, cel mai mare festival de muzică din România, se întoarce în acest an în Cluj-Napoca, după o pauză de un an din cauza pandemiei de COVID-19. De-a lungul anului, fanii festivalului și-au pus nenumărate întrebări despre condițiile în care se va desfășura festivalul, câți oameni au voie să participe, de unde își pot achiziționa bilete din timp, dar și despre artiștii ce vor urca pe scenele festivalului  în perioada 9-12 septembrie.

Cine vine la Untold în 2021?

După cum știm deja, Untold găzduiește în fiecare an artiști și Dj-i de renume din toată lumea, aceștia reprezentând cu succes genuri muzicale din diverse stiluri, precum trupe live, electronice, EDM, techno, tech-house, house, deep house, drum&bass, dubstep, grime, trip-hop, trance, tribale, pop, hip-hop, rock sau reggae și nu numai.

Ei bine, organizatorii festivalului aduc și în acest an artiști reprezentativi pentru genurile underground: Charlotte de Witte, Claptone, Seth Troxler, Caspa, Cellini, Colyn, DJ Snow & MC Agent, DJ Shiver sunt doar câteva dintre numele ce vor fi prezente la unul dintre cele mai mari festivale din Europa.

Pentru prima dată la Untold

Pe locul 1 în 2020 în Top 100 Alternative, clasament întocmit de DJ Mag, și premiată cu premiul „Best Techno Artist”, Charlotte de Witte vine pentru prima oară la festivalul UNTOLD. Denumită încă din 2017 ,,techno’s next-gen superstar” de DJ Mag, belgianca Charlotte de Witte a devenit rapid una dintre cele mai vizibile personalități de pe scena techno mondială. “You’re Mine”, colaborarea cu Oscar and The Wolf, a fost lansată oficial cu Spinnin’ Records, clip-ul oficial ajungând la peste 35 de milioane de vizualizări.

În prezent, Charlotte este proprietara unui label – KNTXT, este rezident la BBC Radio 1, și este una dintre cele mai apreciate figure din genul techno, cu prezențe la marile festivaluri din lume. Charlotte de Witte este una dintre femeile care a reușit să schimbe percepția în industria muzicii electronice. Este o artistă completă, reușește să-și managerieze și business-ul, show-ul radio, deține unul dintre cele mai urmărite conturi în social-media și a reușit să-și confirme statutul de NO 1 DJ în industria techno.

Tot pentru prima oară la UNTOLD vine și olandezul Colyn, care va transforma scena Galaxy într-o zona în care spațiul și timpul nu mai contează, pentru că așa sună muzica lui. De la synth-uri și groove euforic, acest DJ, care a început să producă la vârsta de 9 ani, a reușit să devină un personaj cunoscut după lansarea „Amor”, piesă pe care Tale Of Us au folosit-o constant în aparițiile live. Producțiile semnate Colyn au intrat în DJ set-urile celor mai cunoscuți DJ tech și techno, precum Joris Voorn, Kölsch, Rüfüs Du Sol, Adriatique, Artbat, Stephan Bodzin sau Solomun.

Organizatorii nu se opresc aici cu artiștii, iar în curând vor dezvălui un nou val de artiști și Dj-i care vor veni să facă spectacol în acest an la Cluj-Napoca.

Cine poate participa la festival?

Autoritățile au decis ca participarea să fie pentru toată lumea, bineînțeles, privind anumite norme:

– persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT- PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore

– rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore

– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: