SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA: COPII DE GRĂDINIȚĂ, urmează să fie prezentați în instanță, cu mandat de aducere… pentru că educatoarea îi maltrata. ABUZ?! Sau a coborât iadul peste noi?!

România de azi, pe care o iubim sau… ne întrebăm tot mai des ce motive mai avem să o iubim sau nu, e zguduită în aceste momente de ceva cumplit, ceva ce devină pe ore ce trec în coșmarul unor copii și al familiilor acestora.

Concret, copiii care au fost maltrați în urmă cu câteva luni de o educatoare la o grădiniță din Constanța, urmează a fi aduși în instanță… cu duba. Ba mai mult, conform antena3.ro, judecătorul de caz a decis să emită… mandate de aducere pentru… puștii ăștia mici de 4-5 anișori…

Trăim pe pământ, în secolul 21, în România lui Ion Creangă și a basmelor lui Ispirescu, sau pe vremea inchiziției, gata să înfulece din liniștea unor copii, a unor familii traumatizate???

Nu îmi vine să cred ce aud! Nu pot să înțeleg cum să dai de înțeles că aduci niște copii cu duba la insatnță… CUM? Vor veni mascații la ușile copiilor- LA URMA URMELOR, VICTIME (!!!) să îi ia la proces? Fiind abia la vârste foooarte fragede, nu trebuie să fie, LOGIC, însoțiți de părinți?!? Copilașii ăștia de fapt sunt victime, au fost traumatizați, bruscați, au avut de suferit și TOT PE EI îi aduci, îi TÂRÂI în instanță ca pe niște infractori???

Dragi români, ce se întâmplă? Ce ni se întâmplă??? A coborât iadul peste noi???

*Conform antena3.ro, deja treu familii au primit citații acasă, pe numele copiilor. actele au fost adus ede jandarmi.

 

*N.R. Potrivit legii (Codul de procedură Penală) copiii, la vârste atât de mici, nu pot asista la procese.

 

 

 

sursa foto: www.bzi.ro 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: