Se-ncruntă… o sprânceană în fotbal: FC Hermannstadt pierde primele puncte în acest sezon

images_foto_082017_ZZF

Din păcate, echipa sibiană a fost învinsă, astăzi, în deplasarea de la Satu Mare, cu scorul de 2-0 de Olimpia. Ambele goluri au fost marcate în prima repriză, de Vasile Pop (’18), din penalty, și Brata (’45). În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt rămâne cu 9 puncte și se menține pe locul 3.

 

Demn de amintit, antrenorul Alexandru Pelici a folosit următoarea formulă de echipă: Cătălin Căbuz – Daniel Tătar, Ionuţ Stoica, Cătălin Pîrvulescu, Claudiu Pamfile – Lucian Dumitriu (Ștefan Blănaru ’77), Radu Necșulescu – Alex Neacșa (Radu Crișan ’46), Bogdan Rusu, George Monea (Sabin Lupu ’46) – Adrian Cârstean.

O veste deloc bună e aceea că Ștefan Blănaru s-a accidentat la puțin timp după ce a intrat pe teren. Din primele informatii, se pare că ar fi vorba de o entorsă la cot. Cum antrenorul Alexandru Pelici efectuase toate înlocuirile, FC Hermannstadt a încheiat jocul în inferioritate numerică.

IMPORTANT: În etapa a V-a, FC Hermannstadt joacă pe Stadionul „Municipal” din Sibiu cu UTA Arad. Partida va avea loc sâmbătă, 26 august, de la ora 12:30.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: