Seals revine la CSU iar Bojovic, Brandon Johnson și Calotă continuă la Sibiu

Jucătorului american LeVar Seals revine la CSU Sibiu, din toamna. De asemenea, la Sibiu raman Milos Bojovic, Brandon Johnson și Octavian Popa Calotă.

In plina perioada de negocieri pentru formarea viitoarei echipe CSU, primul jucător nou sosit la echipa pregătită de Miodrag Perisic este americanul LeVar Seals. Baschetbalistul care a jucat sezonul trecut la SCM U Craiova, a semnat deja pentru CSU și va evolua la Sibiu, din nou după o pauză de aproape trei ani.

 

Pe lângă transferul lui Seals, CSU a reușit să ajungă la noi înțelegeri și cu Milos Bojovic, precum și cu Brandon Johnson. De asemenea Octavian Popa Calotă va continua conform contractului încă un sezon sub culorile galben – albastre.

 

”Ne bucurăm că putem anunța aceste înțelegeri cu Seals, Bojovic, Brandon Johnson si Calotă. La ora actuală suntem în discuții cu mai mulți jucători și pentru celelalte posturi și pe măsură ce vom parafa noi transferuri, le vom anunța”, a declarat Mircea Vulc, președintele executiv al clubului CSU Atlassib Sibiu citat de csusibiu.ro.

 

Echipa sibiană se va reuni în vederea pregătirilor pentru noul sezon, la începutul lunii august.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: