SEMNAL DE ALARMĂ: UNII FAC LUCRURI MINUNATE Ș-APOI ALȚII VIN ȘI STRICĂ (PARDON: FURĂ!!!) Ce s-a întâmplat pe traseul de biciclete prin pădure la Biertan revoltă pe toată lumea!

images_foto_082017_FOTO3

Clubul Green Impact Biertan a amenajat, nu demult, primul său traseu de biciclete prin pădure. Așa cum ne-a anunțat indignat un cititor, din păcate, la doar câteva săptămâni de la finalizarea ingeniosului proiect la care au pus umărul copii și tineri plini de idei și de voință, au fost furați aproape toți stâlpii care aveau rol de indicator.

Mai mult, în acest wekeend s-a distrus și locul de popas adică s-a furat blatul mesei și al băncilor, cum spune cititorul nostru.

Din câte am aflat de la aceeași sursă, sesizarea că s-au furat stâlpi s-a făcut în scris la Postul de Poliție Biertan iar în cazul furtului de la popas, au venit polițiștii la fața locului, după ce au fost alertați prin apel la 112.

Se pare că aceste cazuri se țin… lanț, deoarece un furt similar s-a înregistrat zilele trecute și la Saschiz, acolo unde, deși nu era încă gata un proiect cu un parc de copii al clubului omonim din localitate, au furat ce -au găsit acolo.

Localnicii și mai cu seamă tinerii din zonă speră ca făptașii să fie prinși, dar și să se poată lua măsuri la nivel local astfel încât să nu mai vină diverși rău-făcători să strice rodul muncii altora!!!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: