Senatorul Sorin Ilieşiu, out din PNL!

Preşedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan, a declarat în această seară la popstul B1 TV că organizaţia sibiană a liberalilor a propus excluderea din partid a senatorului Sorin Ilieşiu.

Decizia a venit în urma unor declaraţii recente ale lui Ilieşiu, în care a spus că preşedintele PNL Crin Antonescu ar trebui să-i lase locul fostului premier Călin Popescu Tăriceanu. Tot Ilieşiu este acela care a anunţat că vrea un loc pe lista partidului, la alegerile europarlamentare, însă fără a înştiinţa organizaţia locală de acest lucru. Pe de altă parte, liberalii sibieni i-au reproşat senatorului PNL că nu s-a implicat în viaţa organizaţiei judeţene de partid.

Pentru excluderea din organizaţia PNL Sibiu a fost propus şi excluderea din organizaţia locală a fostului ministru al Transporturilor, Ludovic Orban, pe motiv că nu mai activează la PNL Sibiu.

Mircea Cazan a mai declarat, cu aceeaşi ocazie, că banii destinaţi Sibiului, de actualul Guvern, sunt foarte puţini, în comparaţie cu aşteptările. Klaus Iohannis, nume vehiculat în aceste zile pentru funcţia de ministru M.A.I. şi vicepremier, este primarul localităţii Sibiu şi primvicepreşedinte PNL la nivel naţional.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: