SEPTUAGENAR PRINS DE JANDARMI DUPĂ CE A ÎNJUNGHIAT UN BĂRBAT

Un echipaj de Jandarmerie a identificat și încătușat un bărbat în vârstă de 77 de ani din Sibiu, după ce acesta a agresat o femeie și a rănit cu un cuțit pe soțul acesteia (în vârstă de 57 de ani), în municipiul Sibiu.

În data de 4 august 2016, în jurul orei 18.30, un echipaj de Jandarmerie care îndeplinea misiuni de ordine și siguranță publică, a fost sesizat prin Numărul Unic de Urgență 112, că în zona Piața Rahova mai mulți cetățeni au fost martorii unor clipe terifiante, după ce o persoană a fost înjunghiată. Jandarmii au fost direcționați de o echipă de la Secția 1 Poliție care ajunsese la fața locului pe str Oștirii/Nicolae Iorga unde suspectul fugise.

Echipajul de Jandarmerie folosindu-se de semnalmentele și detaliile referitoare la îmbrăcămintea celui presupus a fi suspectul, a reușit ca în numai zece minute să îl prindă și să-l încătușeze pe făptaș, în momentul în care încerca să se refugieze în locuință.

În urma verificărilor şi a controlului corporal sumar, jandarmii au găsit asupra bărbatului presupus că săvârşise fapta, cuțitul tip briceag cu lama de 8 cm, folosit pentru agresiune. Persoanele vătămate l-au recunoscut şi indicat ulterior pe cel prins de echipajul de Jandarmerie ca fiind autorul faptei reclamate.

Persoana în cauză a fost predată împreună cu actele de constatare organelor judiciare abilitate, pentru continuarea cercetărilor, fiind susceptibilă de săvârşirea faptei de loviri și alte violențe, prevăzută şi pedepsită art. 193 din Codul Penal.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: