Sfarsitul de saptamana aduce oferte de vacante si solutii pentru un concediu reusit la Shopping City Sibiu

Cateva zile despart locuitorii Sibiului de primul targ de turism din oraş, Aventura. Weekendul 8-10 mai 2015, va aduce la Shopping City Sibiu prima ediţie a unui târg de vacanţe, iar acest eveniment va uni pentru prima dată turoperatorii, agenţiile de turism şi ofertele de cazare la un singur loc in Sibiu.

Astfel, pentru cei care au ratat perioada de early booking, acest targ vine ca o completare si incearca sa aduca oferte cat mai diversificate pentru a multumi publicul sibian. De la oferte de cazare in destinatii cunoscute din tara noastra, la oferte de relaxare pe plaja, la destinatii exotice si mai putin cunoscute, toate sunt reunite intr-un singur concept, cel de relaxare.

Printre participantii acestei prime editii se numara: Tramp Travel, Sobis Turism, Blue Air, Hotel Palace Govora, Boat Travel & Tours, Hotel Emire Bran, Chocolate Events, Hotel O3zone Tusnad, Arsenal Park Orastie.

Ofertele prezentate la Targ sunt din cele mai diverse, insa amintim doar cateva: Air Tour Travel a pregatit un pachet de vacanta catre Bulgaria, Hotel de 4*, all inclusive, transport cu autocarul din Sibiu, la preturi incepand de la 225 Euro/persoana; Myth Travel îşi prezintă reducerile de până la 20% la cazare, la pachetele cu pensiune completă şi all inclusive pentru destinatiile Costa Brava si Barcelona cu zbor din Sibiu si un pachet de 2+1 gratuit, pentru cine cumpara doua servicii, al treilea este gratuit, pentru destinatiile: Spania – Costa Brava, Grecia – Halkidiki, Turcia – Kusadasi, Marmaris.

“Sibienii care sunt în căutarea unei destinaţii sunt aşteptaţi la spaţiile special amenajate din Shopping City, zona de Mall, pentru a primi sfaturi în alegerea unui concediu reuşit. Ne aşteptăm ca publicul să fie receptiv şi sperăm că vom ajuta locuitorii oraşului să-şi aleagă vacanta mult dorita.” Au declarat organizatorii

Târgul de turism “Aventura” îşi aşteaptă vizitatorii în weekend-ul 8-10 mai 2015 la Shopping City Sibiu între orele 10:00-22:00.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: