SFATUL BATRANILOR face loc cartilor, al Riu Sadului


Oameni buni si oamenii dragi… , mâine la ora 16.00, la Rîu Sadului va avea loc ceremonia de deschidere a unei noi biblioteci- concept numită ingenios… “Sfatul Bătrânilor”, creată și gândită ținând cont de comorile pe caresatul asta binecuvantat din Marginime le pastreaza cu credinta: oameni, povești, gânduri, patrimoniu, istorie, documente, semne identitare.

In cadrul ceremoniei, dna Anca Vasilescu, unul dintre neobostii bibliotecari ai Bibliotecii Judetene ASTRA, va prezenta atât donația de carte Raftul Mereu Aproape, cât și o suită interesantă de povești digitale cu bătrânii înțelepți care și-au dus traiul pe tâmpla munților.

Colegele  Ana CocaAlina Todea și Paula Mihalache (staff-ul Secției pentru Copii a Bibliotecii ASTRA Sibiu) au pregătit pentru copiii prezenți la eveniment un program de animație culturală cu genericul ”Forme de hârtie și rime din poezie”.

Evenimentul este organizat de Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Rîu Sadului, în cadrul Zilelor Culturale ale Județului Sibiu, ediția de toamnă 2015.

Asadar, CARTEA va face acum lumina si la Riu Sadului!

 

 

sursa foto: Anca Vasilescu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: