SIBIAN URMĂRIT INTERNAȚIONAL, PRINS DE POLIȚIȘTI. Contribuție majoră la reuțită din partea polițiștilor Serviciului Investigații Criminale Sibiu

Un bărbat căutat de autoritățile judiciare italiene pentru complicitate la jaf a fost depistat ieri de polițiștii din Sighișoara, în urma informațiilor furnizate de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu.

Un sibian urmărit internațional a fost depistat ieri, 19 septembrie a.c., în municipiul Sighișoara, în urma schimbului de date și informații dintre cele două structuri de investigații criminale, respectiv Serviciul de Investigații Criminale Sibiu și Serviciul de Investigații Criminale Mureș.

Concret, pe numele bărbatului, în vârstă de 28 de ani, domiciliat în localitatea Hoghilag, judeţul Sibiu, autorităţile din Italia au emis un mandat european de arestare pentru complicitate la jaf, faptă săvârşită în cursul anului 2014, când, împreună cu alţi doi români au furat un telefon mobil de la un cetăţean italian.

Informaţii suplimentare necesare pentru prinderea tânărului în cauză au fost obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu l-au prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, pe numele său fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile va fi prezentat magistraților Curții de Apel Alba-Iulia pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile judiciare italiene, după cum se precizează într-un comunicat remis de IPJ Sibiu.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: